Tillsammans sätter vi samman en lösning som passar dig. Oavsett om du behöver en storstädning av huset eller regelbunden rastning av hunden såhittar vi tillsammans ett avtal som motsvarar dina behov.
Eftersom vi har F-skattebevis har du möjlighet att få skatteavdrag med 50% av arbetskostnaden avdragen direkt i fakturan. Läs mera om avdrag för hushållsnära tjänster

Känslan som infinner sig när man kommer hem till ett nystädat hem som doftar rent och fräscht, är en underbar vardagslyx som allt fler väljer att unna sig.

Har du precis köpt en ny platt-TV? Du bor kanske själv och har svårt att montera den på egen hand.

Har du svårt att få vardagspusslet att gå ihop med tvättning, strykning och alla andra uppgifter som fyller all din lediga tid?
Bävar du inför tanken på att öppna dörren till ert förråd? Är de sprängfyllda med allt från kartonger till barnens gamla innebadyklubbor?
Anlita oss, Hemtrevligt. Vi har lång erfarenhet av all typ av hemservice.
Kontakta oss saå kan vi tillsammans göra din vardag enklare.

Efter du kontaktat oss bokar vi – vid behov – ett kostnadsfritt hembesök för att gå igenom vilka uppgifter i hemmet du önskar hjälp med samt gör en uppskattning av tidsåtgång för arbetet. Efter det så enas vi om vad som ska göras, hur ofta det ska göras och vad det kostar. När du ska flytta tar vi hand om flyttstädningen åt dig.

Hemtrevligt erbjuder inte bara städning. Vår personal kan så mycket mer. Vill du ha hjälp med tvätt, strykning, bädda om i sängarna, enklare trädgårdsarbete, gå ärenden, gå ut med hunden, duka eller laga maten – ring oss. Vi har nästan alltid förslag på lösningar och nästan alltid personal som passar för uppdraget.

Vi städar ditt förråd. Ger förslag på mer effktiva förvaringslösningar. Köper och monterar nya hyllor åt dig.

Med regelbundet underhåll förlänger man livslängden avsevärt på golv och andra ytor. Olika material kräver olika behandling för att må bra. Kontakta oss för prisförslag.

Många saknar tid, kunskaper eller muskelkraft att utföra hantverkaruppgifter i hemmet. Om man gör fel kan det dessutom kosta rejält när man tvingas göra om alltihop.
Vi är er egen hantverkare i hemmet, vi målar, installerar TV/dator/stereo , sätter upp tavlor, installerar kyl och frys mm.

Ibland behöver man lite extra hjälp för att få vardagen att gå ihop. Hemtrevligt i Umeå AB hjälper dig att hitta en barnflicka/barnvakt som passar din familj och just era behov. Det kan tex handla om:
– lämna eller hämta på dagis/skola och ta hand om barnen några timmar på eftermiddagen eller kvällen
– följa med till diverse aktiviteter – leka med barnen
– hjälpa till med läxläsning
– förbereda/laga mat
– natta barnen
Ni kanske behöver en barnflicka som tar hand om ert barn/barnen hela dagar och som även har möjlighet att stanna kvar över natten. Behoven är olika från familj till familj och kanske även från en dag till en annan. Vi hjälper dig oavsett vilket behov du än har. Vårt arbetssätt är flexibelt, du väljer själv om du vill boka upp en barnflicka med återkommande tider eller för enstaka tillfällen.